0 emner
Tel: +45 29 72 55 73 info@webtextshop.dk

Handelsbetingelser

I det følgende kan du læse webtextshop I/S handelsbetingelser for køb af elektroniske og fysiske bøger fra vores webshop Bookware.dk.

Hvem står bag?

BookWare er et forlag, der ejes af Webtextshop I/S.
Kontaktinformation:
Webtextshop I/S
Præstemarksvej 20
4653 Karise
CVR: 36679220
Tlf.: +45 29 72 55 73 (svarer 9.00 – 17.00)

Sådan kan du betale

Webtextshop I/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard og Diners Club. Ved færdiggørelsen af din bestilling, trækkes beløbet på dit betalingskort senest på afsendelsestidspunktet.

Alle beløb er i danske kroner (DKK), og er incl. moms.

Webtextshop anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Webtextshop I/S afsender bestilte varer på alle hverdage. Alle ordrer afsendes inden for 24 timer efter modtagelse af ordren på hverdage. Ordre modtaget i weekender og på søndage sendes den følgende første hverdag med normal postgang.

Fragtomkostningerne i forbindelse med forsendelsen afhænger af, hvilken distributør du vælger. I forbindelse med færdiggørelsen af din ordre, kan du vælge levering til nærmeste pakkeshop for PostNord, GLS og DAO. Alt efter dit valg af distributør, vil fragtomkostningerne fremgå af din indkøbskurv.

Forsendelser til udlandet

Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til. Prisen for forsendelsen bestemmes ud fra vægten på de varer, du bestiller, og kan ses i forbindelse med færdiggørelse og betaling af ordren. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af den valgte distributør. Der kan opstå forsinkelser ved f.eks. toldbehandling, som vi ikke kan drages til ansvar for.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Bookware har du 14 dages fortrydelsesret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer fra os. Fortrydelse skal anmeldes til os pr. mail senest 14 efter købet. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere det fysiske produkt.

Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det fulde beløb, som du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste vi kræver, er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du er forpligtet til at reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert eller uheldig betjening af produktet.

Webtextshop I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til os pr. mail på info@webtextshop.dk. Fysiske produkter returneres til:

Webtextshop I/S
Att.: BookWare
Præstemarksvej 20
4653 Karise

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt på Bookware.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hjemmeside: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@webtextshop.dk

Persondatapolitik

For at kunne handle hos os, skal du som minimum angive dit navn, din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer, når ordren afgives. Det gøres ved at udfylde formularen med kontaktoplysninger i forbindelse med færdiggørelsen og betalingen for din ordre.

BookWare og webtextshop I/S forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi ikke afsløre information om dig til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at færdiggøre købet, samt fremsende de købte varer til dig. Men vi sælger eller videregiver ikke dit navn, din adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen anden tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Alle informationer opbevares på betryggende vis online og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Webtextshop I/S.

Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Bemærk: Vi registrerer også IP-adressen, hvorfra dit køb foretages. Denne oplysning finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Henvendelser vedr. opbevarede persondata

Den dataansvarlige på BookWare.dk er Webtextshop I/S. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os omkring dette på mailadressen info@webtextshop.dk.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

footer